top

Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών
Α .  Π .  Θ .

 


 

         

Αρχική Σελίδα

Εισαγωγή

To Έργο

Ευρυζωνικότητα

Νέα

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Downloads

Νέα

 

 

 

 

 

 

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται η αποστολή του σχεδίου σύμβασης του Δήμου Σερρών για την τελική έγκριση από την Ε.Υ.Δ. της ΚτΠ.

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς που κατατέθηκε στο Δήμο Πολυγύρου. Αναμένεται η αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς.

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχουν ξεκινήσει οι εκσκαφές για το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών του Δήμου Κιλκίς. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από κλιμάκιο του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ. για το έλεγχο των εργασιών του έργου.

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει εγκριθεί από την Ε.Υ.Δ.της ΚτΠ το σχέδιο σύμβασης του Δήμου Έδεσσας. Αναμένεται η υπογραφή του από τα συμβαλλόμενα μέρη (Αναθετούσα Αρχή και Ανάδοχος Εταιρεία).

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει εγκριθεί από την Ε.Υ.Δ.της ΚτΠ η οριστική μελέτη διόδευσης του Δήμου Βέροιας. Αναμένεται η έναρξη των εργασιών εκσκαφής.

 

  • 04/12/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς που κατατέθηκε στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Αναμένεται η αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς.

 

  • 30/11/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει ολοκληρωθεί το 50% των χωματουργικών εργασιών του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών του Δήμου Κατερίνης.

 

  • 29/11/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται έλεγχος της σύμβασης και έγκριση από την Ε.Υ.Δ. της ΚτΠ για το Δήμος Νάουσας.

 

  • 18/10/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχουν ξεκινήσει οι εκσκαφές για το Μητροπολιτικό Δίκτου Οπτικών Ινών του Δήμου Κατερίνης.

 

 

  • 28/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης της τεχνικής προσφοράς που κατατέθηκε στο Δήμο Πολυγύρου.

 

  • 26/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχουν πραγματοποιηθεί δύο επισκέψεις στο Δήμο Βέροιας από κλιμάκιο του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ. για την οριστικοποίηση της τελικής μελέτης διόδευσης.

 

  • 25/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει  πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Δήμο Κατερίνης από κλιμάκιο του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ. με σκοπό την ενημέρωση από την ανάδοχο εταιρεία για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

 

  • 20/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Κιλκίς με την ομάδα του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ., παρουσία της αναδόχου εταιρείας, για την οριστικοποιήση της τελικής μελέτης διόδευσης.

 

  • 18/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Νάουσας με την ομάδα του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ. για παροχή διευκρινίσεων επί των τεχνικών προσφορών.

 

  • 12/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχουν πραγματοποιηθεί δύο επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Κιλκίς από κλιμάκιο του Σ.Τ.Υ. ΚΕ.ΜΑΚ. για την οριστικοποιήση της τελικής μελέτης διόδευσης.

 

  • 10/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης της τεχνικής προσφοράς που κατατέθηκε στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται η δημοπράττηση του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών του Δήμου Σερρών.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών των τεχνικών προσφορών που κατατέθηκαν στο Δήμο Πολυγύρου.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει οριστικοποιηθεί η τελική μελέτη διόδευσης στο Δήμο Κατερίνης. Αναμένεται η έναρξη των εργασιών του έργου μέχρι τις 24/09/2007.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ αναμένεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών που κατατέθηκαν στο Δήμο Έδεσσας.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει δημοπραττηθεί το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών του Δήμου Βέροιας. Αναμένεται οριστικοποίηση της τελικής μελέτης διόδευσης.

 

  • 04/09/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών των τεχνικών προσφορών που κατατέθηκαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών.

 

  • 31/08/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει δημοπραττηθεί το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών του Δήμου Κιλκίς. Αναμένεται οριστικοποίηση της τελικής μελέτης διόδευσης.

 

  • 27/08/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Νάουσας βρίσκεται στη φάση αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών.

 

 

 

  • 21/03/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ έχει δημοπρατηθεί το Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών του Δήμου Κατερίνης.
    Περισσότερα...

 

  • 20/01/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Πολυγύρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 05/01/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Έδεσσας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 05/01/2007
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

 

 

  • 11/12/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Νάουσας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

 

  • 07/09/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Αλεξάνδρειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 18/08/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Βέροιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 07/08/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 14/07/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 93 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΚτΠ ο Δήμος Κατερίνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοικτό διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών.
    Περισσότερα...

 

  • 03/07/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό μας τόπο έχουν δημοσιευθεί τα επικαιροποιημένα τεύχη προκήρυξης της Πρόσκλησης 93 για την κατασκευή Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών των οκτώ Δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ενσωματωμένες τις αλλαγές που έγιναν έπειτα από τη φάση της δημόσιας διαβούλευσης.
    Περισσότερα...

 

 

 

  • 26/01/2006
    Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό τόπο της Ε.Υ.Δ., έχει δημοσιευθεί το πρότυπο τεύχος προκήρυξης της Πρόσκλησης 93 για την κατασκευή ΜΑΝ, με ενσωματωμένες τις αλλαγές που έγιναν έπειτα από την φάση της δημόσιας διαβούλευσης.
    Περισσότερα...

 

  • 08/12/2005
    Σας ενημερώνουμε ότι από χθες (07/12/05) έχει δημοσιευθεί για δημόσια διαβούλευση, στον δικτυακό τόπο της Ε.Υ.Δ. το πρότυπο τεύχος προκήρυξης που αφορά στην κατασκευή ΜΑΝ στους δικαιούχους κατηγορίας 1 (ΟΤΑ Α' Βαθμού), της Πρόσκλησης 93.
    Περισσότερα...

 

  • 16/06/2005
    Ολοκληρώθηκε η οριστική υποβολή των επικαιροποιημένων Τεχνικών Δελτίων Έργου των δικαιούχων κατηγορίας 1 της Πρόσκλησης 93 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και αναμένεται η ένταξη των Έργων στο Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας".

 

  • 26/04/2005
    Ολοκληρώθηκαν χθες οι συναντήσεις του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) της Πρόσκλησης 93 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τους Δήμους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην Πρόσκληση ως δικαιούχοι κατηγορίας 1 για την κατασκευή ΜΑΝ σε αυτούς. Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των Δήμων Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Έδεσσας, Κατερίνης, Κιλκίς, Νάουσας, Πολυγύρου και Σερρών καθορίστηκε η μορφή που θα έχει το Τεχνικό Δελτίο Έργου κατά την επανυποβολή του.

 

  • 08/04/2005
    Το υπόδειγμα Τεχνικού Δελτίου Έργου (ΤΔΕ/Υ) για τους δικαιούχους κατηγορίας 1 της Πρόσκλησης 93 έχει επικαιροποιηθεί και βρίσκεται στο site http://www.infosociety.gr. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να λάβουν οπωσδήποτε υπόψη τους τη νέα έκδοση για την επανυποβολή των ΤΔΕ/Υ. Σας υπενθυμίζουμε πως το υπόδειγμα περιέχει όλους τους κωδικούς και δείκτες οι οποίοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν ώστε να γίνει σωστά η ηλεκτρονική υποβολή του ΤΔΕ/Υ για τον κάθε Δήμο. Επίσης από σήμερα είναι διαθέσιμα FAQ's στο ίδιο δικτυακό τόπο.

 

  • 23/11/2004
    Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο DIVANI ACROPOLIS (Θησείο) συνάντηση των Συμβούλων Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) της Πρόσκλησης 93, στα πλαίσια εσωτερικής διαβούλευσης για την έκδοση πρότυπου τεύχους προκήρυξης, το οποίο αφορά στην κατασκευή Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών στους δικαιούχους κατηγορίας 1 (ΟΤΑ Α' Βαθμού) της Πρόσκλησης. Την εκδήλωση άνοιξε ο Ειδικός Γραμματέας για την Κοινωνία της Πληροφορίας καθ. κ. Β. Ασημακόπουλος. Η παρουσίαση των τεχνικών προδιαγραφών για την κατασκευή των ΜΑΝ έγινε από τους κ.κ. Χ. Μπούρα και Γ. Σκοπούλη.

 

 

 


Το έργο "Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για την ανάπτυξη Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας" έχει ενταχθεί στο Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας, συγχρηματοδοτείται από την Ε.E. και υλοποιείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.